Animaatiovideo

Animaatiovideo on erinomainen tapa selittää monimutkaisia asioita helposti ja nopeasti ymmärrettävässä muodossa. Animaatiovideon avulla voidaan käyttää visuaalisia elementtejä ja ääntä, jotta asioiden selittäminen tulee helpommaksi ja mielenkiintoisemmaksi.

Animaatiovideoiden eri tyylit tarjoavat monia erilaisia vaihtoehtoja, joista valita sopiva tyyli sen mukaan, mikä palvelee parhaiten viestin sisältöä ja tavoitetta. Selitysvideot ovat yleisiä animaatiotyylejä, joissa monimutkaisia ​​asioita selitetään yksinkertaisesti ja havainnollisesti. Stop motion -animaatiot ovat taas animaatiotyylejä, joissa erilliset kuvat liitetään yhteen, jotta syntyy liikettä. Strategia-animaatiot ovat tyypillisesti käytössä esiteltäessä liiketoimintastrategioita ja piirrosanimaatiot taas on yksi suosituimmista animaatiotyyleistä, jonka avulla voidaan luoda viihdyttäviä ja helposti muistettavia tarinoita.

Käyttöopasanimaatiot taas auttavat käyttäjiä oppimaan uuden laitteen tai ohjelman käytön nopeasti ja helposti. Animaatiovideoita voidaan myös käyttää eri kanavissa, kuten verkkosivuilla, sosiaalisen median alustoilla ja esityksissä. Kaiken kaikkiaan animaatiovideo on erittäin tehokas ja monipuolinen tapa välittää tietoa yleisölle, ja sen suosio kasvaa jatkuvasti eri aloilla.

Animaation käsikirjoitus on yhtä tärkeässä roolissa kuin missä tahansa liikkuvan kuvan videotuotannossa. Kokenut animaatiotiimimme suunnittelee 2D- tai 3D-animaation brändisi mukaisen visuaalisen tyylin tai luo kokonaan uuden kuvamaailman. Animaatio viimeistellään tarinaa ja lopputulosta tukevalla äänisuunnittelulla. Tuotantoprosessimme on hioutunut satojen animaatiotuotantojen tuloksena.

Animaatiovideon edut ja hyödyt?

  1. Silloin kun kuvatun kuvan tuottaminen on mahdotonta
  2. Vaikea asia halutaan kertoa ja näyttää yksinkertaisessa ja tiiviissä muodossa
  3. Teknisten asioiden näyttämiseen
  4. Prosessien kuvaamiseen
  5. Uuden palvelun tai konseptin tiivistykseen
  6. Halutaan erottuvaa sisältöä somesisältöihin
  7. Sisällön muokkaaminen on helpompaa: kokoversiot, kieliversiot