Filmbutik Oy:lle uusi toimitusjohtaja, Pekka Tuominen

Filmbutik Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Pekka Tuomisen. Tuominen, entinen Filmbutikin myyntijohtaja, tuo mukanaan vahvan työhistorian yrityksestä, jossa hän on tehnyt merkittäviä saavutuksia parantaessaan myynnin tehokkuutta ja luonut vahvat suhteet yrityksen asiakkaisiin. Hänen pitkä kokemuksensa työskentelystä asiakasrajapinnassa on selkeä vahvuus, joka vahvistaa hänen kykyään ymmärtää asiakkaiden tarpeita. 

Markkinatilanteen ollessa haastava Filmbutik Oy:n hallitus, jota johtaa puheenjohtaja Jorma Maaninka, näki Tuomisessa aktiivisen ja motivoituneen johtajan, jolla on innovatiivisia ratkaisuja ja vahva visio tulevaisuuden suhteen. Hallitus, Maaningan johdolla, on vakuuttunut siitä, että Tuominen on oikea valinta johtamaan yritystä. 

Tuominen asettaa tavoitteekseen vahvistaa Filmbutik Oy:n asemaa Suomen johtavana videomarkkinointitoimistona. Hän tuo mukanaan strategista osaamista ja vision luoda innovatiivisia markkinointiratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. 

“Henkilöstön hyvinvointi on tärkeässä roolissa, kun viedään yritystä uuteen vaiheeseen. Jos oma jengi voi hyvin niin siitä hyötyy kaikki: yritys, asiakkaat ja kollegat. Meillä on todella väkevää osaamista, jota viedään entistä vahvemmin asiakkaidemme tietoisuuteen. Uutta teknologiaa tulemme hyödyntämään jatkossa entistä enemmän. Keskitytään oleelliseen ja pidetään huolta toisistamme, olen innoissani uudesta postista”, sanoo Tuominen. 

Filmbutik on Suomen suurin videomarkkinointitoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa visuaalisen viestinnän ratkaisuja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiöllä on studiot Helsingissä, Oulussa ja Kotkassa ja siellä työskentelee 30 intohimoista ammattilaista. 

Mitä pidit tästä jutusta?
  • Täysin samaa mieltä (1)
  • Mielenkiintoista (0)
  • Herätti ajatuksia (0)
  • Ei ihan kolahtanut (0)