Etsimme Filmbutikille BtoB-myynnin traineeta

Oletko kiinnostunut tulevaisuudessa työskentelemään myynnin parissa? Haluatko oppia monipuolisesti myynnin eri tehtäviä ja saada työkokemusta alalta? Omaatko palavan halun kehittyä myynnin ammattilaiseksi?
Etsimme nyt B2B-myynnistä innostunutta myynnin traineeta/harjoittelijaa. Tehtävässä pääset liikkuvan kuvan ja markkinointiviestinnän ytimeen. Saat tilaisuuden tutustua mitä moninaisimpiin liiketoimialueisiin sekä brändeihin. Opit myyntiprosessin asiakaskontaktoinnista aina kauppojen loppuunviemiseen ja saat väylän myyntimaailmaan. Jos olet myyntihenkinen ja tuleva myynnin ammattilainen, hae meille harjoitteluun. Tehtävässä kasvat myynnin ammattilaiseksi huippuammattilaisten johdolla.


Odotamme sinulta

Erinomaisia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi.
Kiinnostusta asiakaskohtaamisiin.
Office-ympäristön työkalujen sujuvaa käyttöä.
Aiempi myyntikokemus katsotaan tehtävässä eduksi.
Rohkeutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta.
Yhteistyökykyä.
Intoa kehittää osaamistasi myynnin saralla.
Filmbutik on keväällä 2021 perustettu tuotantoyhtiö. Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja visuaaliseen viestintään. Työmme jälki näkyy videoissa, animaatioissa, live-streameissa, tv-tuotannoissa ja markkinointikampanjoissa, sekä toki myös asiakkaidemme menestyksessä. Studiomme sijaitsevat Helsingissä ja Kotkassa. Referenssejä tekemisistämme löytyy osoitteesta
www.filmbutik.fi
.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
Hakemukset ja CV:n voit lähettää
pekka.tuominen@filmbutik.fi
ja voit myös soittaa lisäkysymyksiä Pekalle puh.
045-8771700