Etsitään sinua luovien tuotantojen ohjaaja

Haemme Filmbutikilla huippuammattilaisista koostuvaan luovaan tiimiimme Helsinkiin uutta persoonaa, jonka ohjauksessa visuaaliset tuotannot pääsevät luovasta ideasta konkretiaan.

Tuotantoyhtiö taidolla, tarinalla, tunteella ja teknologialla.

Filmbutik on uuden sukupolven luova videotoimisto ja tuotantoyhtiö. Tarjoamme videon koko elinkaaren ideasta konseptiin, tuotantoon ja jakeluun. Vaikuttava tarinankerronta ja visuaalinen viestintä liikkuvan kuvan kaikissa muodoissa on osaamisemme ydin ja intohimo. Tuotantotiimissämme on tällä hetkellä 35 taitavaa ammattilaista.

Mitä odotamme?

Ohjaajan rooli on luovien sisältöjemme ytimessä. Odotamme sinulta sujuvaa visuaalisten työkalujen kuten Premieren ja After Effectsin hallintaa ja pidempää kokemusta alalta. Arvostamme innostunutta asennetta, kokemusta ohjaamisen lisäksi myös kuvaamisesta sekä leikkaamisesta – ja sitä kuuluisaa visuaalista silmää. Tehtävä muotoutuu tekijänsä myötä, mutta tässä listattuna muutamia työnkuvaan kuuluvia tehtäviä:

  • Mainosvideoiden sekä pidempien videotuotantojen ohjaaminen
  • Konseptiajattelua; luovasta ideasta konseptin toteutukseen
  • Tuotantojen kuvaus ja leikkaus tapauskohtaisesti

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa, jolta löytyy jo kokemusta erilaisista asiakkuuksista, projekteista ja tuotannoista.

Tehtävien paras mahdollinen hoito edellyttää:

  • Kokemusta erilaisista videotuotannoista ohjaajan roolissa
  • Kokemusta lyhyistä mainosvideoista erilaisiin medioihin
  • Laajempien kokonaisuuksien hahmotuskykyä ja luovaa ajattelua
  • Halua tehdä tiimityötä
  • Innostusta monenlaisiin toimialoihin ja sukeltamista asiakkaiden liiketoimiin

Asiakastyö on myös vahvasti läsnä ohjaajan roolissa, joten innostus ja positiivinen vire asiakkaita kohdatessa ovat valttia tässä tehtävässä. Työssämme käytämme pääkielenä suomea, mutta englantia ja ruotsia kuuluu puhekielessämme paljon. Asiakkainamme on myös täysin ruotsin- tai englanninkielisiä yrityksiä. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ohjaajalle näköalapaikan markkinointiviestinnän ytimeen ja mielenkiintoisiin asiakkuuksiin. Meillä pääset ohjaamaan laajasti erilaisia liikkuvan kuvan tuotantoja filmituotannoista animaatiohin.

Meillä annetaan tilaa kasvaa ja kehittyä. Tiimissä toimitaan yhdessä ja tuetaan toisiamme tiukoissakin paikoissa. Yhdessä. Se on yksi Filmbutikin tärkeimmistä arvoista. Jokainen saa olla oma persoonansa ja annamme tilaa omille kiinnostuksen kohteille.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja pidämme huolta, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. 

Lisätiedot ja hakemukset:

Lisätietoja voi kysyä meilitse luovalta johtajalta Daniel Nikanderilta ja hakemukset palkkatoiveineen 7.8. mennessä daniel.nikander@filmbutik.fi.