Tuottaja – etsimme juuri sinua

Yhdestä piti tulla arkeologi tai Kekkosen tyttöystävä, toinen haluasi olla leijona ja kolmas ottaa studion keinussa kovimmat vauhdit. 

Mikä on sun supervoima? Haemme Filmbutikilla huippuammattilaisista koostuvaan tuottajatiimiimme Helsinkiin uutta persoonaa, joka pitää huolen, että tuotannot svengaavat kuin hirvi.

Tuotantoyhtiö taidolla, tarinalla, tunteella ja teknologialla.

Filmbutik on uuden sukupolven luova videotoimisto ja tuotantoyhtiö. Tarjoamme videon koko elinkaaren ideasta konseptiin, tuotantoon ja jakeluun. Vaikuttava tarinankerronta ja visuaalinen viestintä liikkuvan kuvan kaikissa muodoissa on osaamisemme ydin ja intohimo. Tuotantotiimissämme on tällä hetkellä 35 taitavaa ammattilaista.

Mitä odotamme?

Tuottajan rooli on tuotantojemme ytimessä. Monipuolisten ja useiden saman aikaisten projektien hallinta on tärkeä osa toimintaamme ja saamme paljon kiitosta asiakaspalvelumme laadusta. Tehtävä muotoutuu tekijänsä myötä, mutta tässä listattuna muutamia työnkuvaan kuuluvia tehtäviä:

  • Projektinhallinta
  • Tuotantojärjestelyt erilaisiin ja eri kokoisiin tuotantoihin
  • Budjetointi
  • Asiakkaista huolehtiminen

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tuottajaa, jolta löytyy jo kokemusta erilaisista asiakkuuksista, projekteista ja tuotannoista.

Tehtävien paras mahdollinen hoito edellyttää:

  • Kokemusta erilaisista tuotannoista ja projekteista
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
  • Oma-aloitteisuutta
  • Paineensietokykyä
  • Innostusta monenlaisiin toimialoihin ja sukeltamista asiakkaiden liiketoimiin

Asiakaskommunikointi kuuluu vahvasti tuottajan rooliin, joten innostus ja positiivinen vire asiakkuuksien hoitoon ovat valttia tässä tehtävässä. Työssämme käytämme pääkielenä suomea, mutta englantia ja ruotsia kuuluu puhekielessämme paljon. Asiakkainamme on myös täysin ruotsin- tai englanninkielisiä yrityksiä. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme tuottajalle näköalapaikan markkinointiviestinnän ytimeen ja mielenkiintoisiin asiakkuuksiin. Meillä pääset tuottajaksi laajasti eri liikkuvan kuvan valikoimaan; filmituotantoon, animaatioihin, infograafisiin toteutuksiin kuin liikkuvan kuvan teknologiaprojekteihinkin.

Meillä annetaan tilaa kasvaa ja kehittyä. Tiimissä toimitaan yhdessä ja tuetaan toisiamme tiukoissakin paikoissa. Yhdessä. Se on yksi Filmbutikin tärkeimmistä arvoista. Jokainen saa olla oma persoonansa ja annamme tilaa omille kiinnostuksen kohteille.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja pidämme huolta, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. 

Lisätiedot ja hakemukset:

Lisätietoja voi kysyä 12.5. klo 10-12 tai 19.5. klo 13-15 numerosta 045 8577 957 / Liisa Lehto.

Hakemukset palkkatoiveineen ti 31.5. mennessä liisa.lehto@filmbutik.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.