Hae meille töihin Filmbutikiin! Kuvassa Filmbutikin henkilö seisoo kahden kameran välissä ja tarkentaa kuvaa.

Hae meille töihin Filmbutikin luovaan joukkoon

Filmbutik on sinulle, jolle sisältö ja liikkuva kuva on intohimo. Kannustamme idearikkauteen ja luovuuteen sekä jatkuvaan kehittymiseen. Meillä saat tueksesi innostavan työhteisön, jossa voit olla juuri sinä – omana itsenäsi. Tule mukaan joukkoomme. Löydä sinun tarinankerronnan ja visuaalisuuden polkusi Filmbutikilla.

Filmbutik on suomalainen videotoimisto ja tuotantoyhtiö, joka perustettiin kun DigiPeople Studio, Valve Motion sekä Mediatehdas Dakar yhdistyivät toukokuussa 2021.

Yhdistymisen myötä Filmbutik on yksi Suomen suurimmista liikkuvan kuvan ja animaation palveluyhtiöistä. Lähes 50 henkilöä työllistävä Filmbutik suunnittelee ja tuottaa satoja videoita ja animaatioita vuodessa. Hae meille!

Tutustu tuleviin työkavereihisi

Katso töitämme YouTubesta

Avoimet työpaikat

  • Rekry: Tuottaja, Filmbutik Oulu

    Filmbutik on uuden sukupolven luova videotoimisto ja tuotantoyhtiö. Tarjoamme videostrategian koko elinkaaren ideasta konseptiin, tuotantoon ja jakeluun. Vaikuttava tarinankerronta ja visuaalinen viestintä liikkuvan kuvan kaikissa muodoissa on osaamisemme ydin ja intohimo. Tuotantotiimissämme on tällä hetkellä 25 intohimoista liikkuvan kuvan ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Kotkassa. Tule mukaan Filmbutikin dynaamiseen tiimiin Ouluun! Oletko intohimoinen videoviestinnän ammattilainen, joka […]

    Lue lisää

Avoin hakemus


    Google reCAPTCHA Privacy Policy and Terms of Service