Livestream: Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu

Sähkötekniikan päivä 2022 + 2023

Hoivarobotteja, puheentunnistusta, mikromateriaaleja, avaruutta kaukana ja lähellä – Sähkötekniikan korkeakoulussa tutkitaan sähkön ja älykkäiden sähköverkkojen lisäksi paljon sellaisia asioita, joita moni ei äkkiseltään miellä edes kuuluvan sähköalaan. Miten alan asiantuntijat ehkäisevät ilmastonmuutosta ja parantavat ihmisten hyvinvointia? 

Olemme saaneet suunnitella ja toteuttaa jo kahtena vuonna Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoululle virtuaalitapahtuman yhdessä korkeakoulun viestinnän ja markkinoinnin kanssa. Lukiolaisille suunnatussa tapahtumassa on päässyt tutustumaan sähkötekniikan opiskeluun, tutkimukseen ja uramahdollisuuksiin. Tapahtuma on sopinut esimerkiksi fysiikan, matikan tai opokurssin ryhmille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille lukiolaisille.

Molemmissa tapahtumissa korkeakoulun opiskelijat ovat keskustelleet alan opinnoista, tutkimuksesta ja uramahdollisuuksista studioon saapuvien vieraiden kanssa. Lisäksi osallistujat ovat päässeet tekemään virtuaalisia vierailuja alan erilaisiin laboratorioihin.

Tuotimme 1,5 tunnin mittaiseen livelähetykseen useita sisältövideoita sekä muuta markkinointimateriaalia. Yleisö saatiin mukaan liveen chatin avulla.

Niina Norjamäki, viestintäpäällikkö, Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä toimivaan yhteistyöhömme Filmbutikin kanssa. Sähkötekniikan päivän toteutus on vaatinut luovia ideoita laajan sisältökokonaisuuden osalta ja ammattitaitoista otetta hektisen live-lähetyksen aikana. Filmbutikin avulla nuoret juontajamme ovat loistaneet sekä ennakkoon toteutetuissa videomateriaaleissa että itse live-lähetyksessä. Kiitos inspiroivasta ja idearikkaasta asenteestanne.”