Livestream: Airpro Strategia 2025

Livestream: Airpro Strategia 2025

Suunnittelimme ja tuotimme Airpro Oy:lle livestreamtuotannon, jonka tavoitteena oli kustannustehokkaasti viestiä omalle henkilöstölle ympäri Suomen uuden Airpro Strategia 2025 sisältö. Tuotanto toteutettiin studioltamme Lauttasaaresta. Studio lavastettiin Airopron brändivärein ja rekvisiitaksi rakennettiin liiketoimintaan sopivia visuaalisia elementtejä. Osa esiintyjistä oli paikanpäällä studiolla ja osa kutsuttiin mukaan etäyhteyksillä. Tilaisuutta varten tuotettiin viihdyttäviä sisältövideoita. Yhdessä sisältövideossa kuvattiin muun muassa Vuoden Airprolainen, jonka kuvaukset toteutettiin piilokameratyylillä.

Tärkeänä sisältöelementtinä oli myös aiemmin tuottamamme Airpro Strategia 2025 animaatio. Molemmat videot sekä Vuoden Airprolainen että animaation löydät tekstin yltä.

Hanni Marin, Kehitys- ja viestintäjohtaja, Airpro:

Järjestimme ensimmäistä kertaa strategian julkaisun tällaisella konseptilla, jossa tavoitimme kaikki tiimimme ympäri Suomen samanaikaisesti. Tuotannon tekeminen oli jouhevaa ja oli ilo huomata, miten hyvin ideamme ja toiveemme kuunneltiin koko projektin ajan. Itse studiopäivänä kaikki sujui erinomaisesti ja olimme selvästi ammattilaisten kanssa tekemässä meillekin uutta konseptia. Kokonaisuus sai paljon kehuja henkilöstöltä ja tavoitteemme tilaisuudelle täyttyivät tällä komeasti.