Livestream: Finnet-liitto juhlawebinaari

100-vuotis livetapahtumakokonaisuus

Yli 100-vuotias Finnet-liitto ry on alueellisten tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta ja yhteistyöelin. Finnet-liittoon kuuluu 17 jäsenyhtiötä tytär- ja osakkuusyhtiöineen, joiden liikevaihto oli vuonna 2021 yhteensä yli 300 miljoonaa euroa. Yhtiöt työllistävät yhteensä 1850 henkilöä. Finnet-liiton jäsenyhtiöt ovat vakavaraisia tietoliikennealan johtavia yrityksiä, jotka tarjoavat laadukkaita ja monipuolisia palveluita – lähellä asiakasta.

Finnet-liitto juhli satavuotista taivaltaan juhlawebinaarissa syksyllä 2021. Pääsimme suunnittelemaan ja toteuttamaan yli kaksi tuntisen digitaalisen tapahtumakokonaisuuden yhdessä liiton edustajien kanssa studiollamme Lauttasaaressa. Kaikki puhujat olivat paikan päällä studiolla ja stream julkaistiin Prospectum Live alustan kautta asiakkaan määrittelemälle yleisölle. Tuotimme myös tapahtuman alussa esitetyn tallenteen, joka äänitettiin ja leikattiin tapahtumapäivän aamuna. Suunnittelimme ja tuotimme lisäksi välijuonnot, jotka tuotettiin ennen tilaisuutta erillisinä kuvauksina. Studio lavastettiin asiakkaan brändin ja teeman mukaisesti. Tavoite oli tuottaa näyttävä ja teknisesti onnistunut tapahtuma.​

Kaisa Ignatius, Finnet-liitto:


“Finnet-liitto juhli syksyllä vuonna 2021 satavuotiasta taivaltaan ja järjestimme livetapahtumakokonaisuuden Filmbutikin kanssa. Meillä oli vahva luottamus Filmbutikin tekemiseen koko matkan ajan ja he osasivat tuoda ammattitaitoaan sekä haastaa itseään koko tuotannon aikana. Pidimme myös siitä, että studion räätälöity ilme oli näyttävä ja yllättävä valmistuttuaan.”