Livestream: Seure Henkilöstöpalvelut

Seure on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. He välittävät työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista aina kuukausien mittaisiin työsuhteisiin. Työvoiman vuokrauksen lisäksi Seure auttaa asiakkaitaan myös muissa henkilöstöasioissa, kuten rekrytoinnissa ja henkilöstöresurssien optimoinnissa. Heidän tehtävänsä ja päämääränsä on turvata asiakkaittensa henkilöstön saatavuus. Seure haluaa olla asiakkaittensa kumppani ja henkilöstöalan haasteiden ratkaisija.


Olemme tuottaneet Seure Henkilöstöpalveluille kaksi livestreamlähetystä: Urheilumuseossa vuonna 2022 ja studiollamme vuonna 2023. Liveissä on ollut puhujia paikan päällä sekä etänä. Seuren Kickoff-liveen 2023 tuotimme viihteellisiä sisältövideoita, joissa käsiteltiin hauskalla tavalla Seuren arvoja.  Molemmissa liveissä yleisöä aktivoitiin mukaan chatin kautta.

Seuren strategia- ja brändijohtaja Ilari Viippola:

Kickoff-tilaisuuksiemme tarkoituksena on tavoittaa mahdollisimman moni Seuren toimistolla työskentelevä henkilö helposti ja vaivattomasti kuuntelemaan sekä ymmärtämään Seuren pitkän aikavälin suuntaa. Strategiamme kun toteutuu vain, mikäli jokainen työskentelee strategian vaatimalla tavalla jokapäiväisessä arjessaan. Siksi on tärkeää löytää yhteinen sävel strategian sanoittamisessa.

Loistavana esimerkkinä onnistumisesta tässä ovat lyhyet videopätkät vuoden 2023 lähetyksen väleissä, joissa esiintyivät tavalliset seurelaiset omin sanoin ja aidoin reaktioin. Filmbutikin ideoimat ja toteuttamat videot saivat valtavan hyvän vastaanoton, ja niitä kiiteltiin sekä sisältönsä että muotonsa puolesta. Filmbutik on ollut meille oivallinen kumppani, joka omalla ammattitaidollaan pystyy tuomaan tekemiseemme sitä kuuluisaa lisäarvoa sanan parhaimmassa mahdollisessa merkityksessä.