Livestream

Oli kyseessä sitten livestream, webinaari, webcast, etäkoulutus, luento, tuote-esittely tai hybridi-tapahtuma, striimauspalvelumme tuottaa livestriimin teknisen toteutuksen korkealla ammattitaidolla juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, avaimet käteen periaatteella. Studiomme Helsingissä Lauttasaaressa ja Vallilassa sekä Kotkassa soveltuvat loistavasti laadukkaiden livestriimien lähetykseen. Monikameratuotanto, laadukas ääni sekä studiovalaisu takaavat mielekkään kokemuksen katsojille. Studiomme voidaan myös lavastaa rekvisiitalla lähetyksen luonteeseen sopivaksi tai kuvata tuotanto green screeniä vasten. Ainutlaatuinen sisältö ansaitsee arvoisensa tarjoilun, koska haluat katsojien nauttivan esityksestä. Livestream voidaan toteuttaa myös tarpeiden mukaan muussa halutussa lokaatiossa.

Katso esimerkkejä asiakkaidemme live stream toteutuksista:
Finnet-liitto 100 vuotta
Aalto-yliopisto Sähkötekniikan päivä

Helsinki, Lauttasaari
toimisto & studio

Studiomme Helsingin Lauttasaaressa Itälahdenkadulla muuntuu moniin tuotantotarkoituksiin. Studion koko on 66 m2 ja sen yhteydessä on myös voiceover-äänitysstudio ja ohjaushuone. Studiolle on helppo saapua julkisilla tai autolla. Tilaan voi kuljettaa tavaraa suoraan tavarahissillä ja studion yhteydessä on käytössä keittiö- ja taukotilat.

Helsinki Vallila
toimisto & studio

Helsingin Vallilassa Sturenkadulla sijaitseva studiomme on tehokas ja kompakti. Automatisoidussa studiossa onnistuvat ketterästi pienemmät live stream- ja haastatteluvideo tuotannot. Studion koko on 33m2.

Kotka, Karhulan Teollisuuspuisto
toimisto & studio

Kotkassa Karhulan Teollisuuspuistossa sijaitseva studio soveltuu hyvin valokuvaukseen ja kevyihin videotuotantoihin. Studion koko on 70 m2.