• Oulu, Paulaharjuntie 22, toimisto & studio Oulun kuvausstudiomme sijaitsee katutasossa ja nosto-ovesta saadaan tuotua sisään vaikka henkilöauto. Käytössä eri värisiä taustoja, cromaseinä sekä puhujalle apuna tietysti myös puhujatuet (screenit, prompteri).

  Oulu toimisto & studio

 • Helsinki Vallila toimisto & studio Studio Vallila Helsingin Sturenkadulla on tehokas ja kompakti. Automatisoidussa studiossa onnistuvat ketterästi pienemmät live stream- ja haastatteluvideo tuotannot. Studion koko on 33m2.

  Vallila Helsinki studio & toimisto

 • Kotka, Karhulan Teollisuuspuisto toimisto & studio Kotkassa Karhulan teollisuuspuistossa sijaitseva studio soveltuu hyvin valokuvaukseen ja kevyihin videotuotantoihin. Studion koko on 70 m2.

  Kotka, Karhulan Teollisuuspuisto toimisto & studio

 • Helsinki, Lauttasaari toimisto & studio Studiomme Helsingin Lauttasaaressa Itälahdenkadulla muuntuu moniin tuotantotarkoituksiin. Studion koko on 66 m2 ja sen yhteydessä on myös voiceover-äänitysstudio ja ohjaushuone. Studiolle on helppo saapua julkisilla tai autolla. Tilaan voi kuljettaa tavaraa suoraan tavarahissillä ja studion yhteydessä on käytössä keittiö- ja taukotilat.

  Studio & toimisto Helsinki, Lauttasaari