Hycamite – Decarbonising industry 3D Animaatio

Hycamite on edelläkävijä teollisuuden hiilineutraalisuuden saralla, ja he käyttävät omaa patentoitua metaanin pyrolyysiteknologiaansa teollisuuden vallankumoukselliseen hiilineutraaliuteen. He tarjoavat teollisille asiakkailleen paitsi vähähiilistä vetyä, myös kestäviä hiilituotteita vaativiin sovelluksiin.

Yhteistyömme Hycamiten kanssa alkoi, kun saimme tehtäväksemme järjestää videostrategiaworkshopin heidän tiimilleen. Workshopin tavoitteena oli ymmärtää paremmin heidän visuaalisten materiaalien tarpeensa ja löytää juuri oikeat kanavat niiden jakeluun. Työskentelimme yhdessä määritelläksemme, millaiset visuaaliset elementit palvelisivat parhaiten heidän brändinsä viestiä ja tavoitteita.

Tämän perusteella suunnittelimme ja tuotimme Hycamite Brand 3D-animaation. Animaatio oli suunniteltu monipuoliseen käyttöön: se toimii tehokkaana työkaluna niin heidän verkkosivuillaan, kansainvälisillä messuilla kuin sosiaalisen median alustoillakin. Tavoitteenamme oli luoda visuaalisesti vaikuttava tarina, joka ei ainoastaan selittäisi Hycamiten teknologiaa, vaan myös vahvistaisi heidän asemaansa alansa edelläkävijänä.