Juhlavideo 63-vuotiaalle Granlundille

Lämminhenkinen video juhlistaa Granlundin yli 60-vuotista matkaa

Saimme tehtäväksemme suunnitella ja tuottaa Granlund Oy:lle 60-vuotisjuhlavideon. Video muotoutui pandemian myötä Granlund 63 -juhlavideoksi, koska pandemia siirsi juhlia 3 vuotta. Videon ensiesitys oli yrityksen 63-vuotisjuhlissa. Videolla esiintyi Granlundin omia työntekijöitä ja heidät esitellään helposti lähestyttävinä asiantuntijoina.

Videoon haluttiin lämpöä ja autenttisuutta, työntekijöiden ääntä ympäri Suomen. Tunnelma on rento ja lämminhenkinen. Videon ydin oli granlundilaisuuden tuominen esille.  Suhteellisen tiiviissä aikataulussa kuvasimme neljässä eri lokaatiossa.

“Oli hienoa päästä seuraamaan granlundilaisten työpäivää ja työyhteisöjä eri puolilla Suomea. Kuvattavat olivat rehellisiä ja heittäytyivät ihailtavan avoimesti haastatteluihin ja kuvauksiin. Työkaverit olivat mahtavalla asenteella mukana taustajoukoissa. Työyhteisöistä välittynyt lämminhenkisyys ja avoimuus saatiin taltioitua myös videolle. Saimme palautetta ikimuistoisista kuvauksista, joka erityisesti lämmittää mieltä”, kuvailee ohjaajamme Juuso Paloniemi.

Pitkäaikainen yhteistyömme Granlundin kanssa on synnyttänyt lukuisia menestyksekkäitä projekteja. Olemme tuottaneet heille korkealaatuisia animaatioita ja liikkuvan kuvan tuotantoja. Granlund on suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, joka panostaa alan tuottavuuden parantamiseen, digitalisaation edistämiseen, uusiin energiaratkaisuihin sekä vastuullisuuteen.

Halusimme tehdä kauan odottamiimme, koronan moneen kertaan siirtämiin 63-vuotisjuhliimme videon granlundilaisuudesta, mitä se meidän ihmisille merkitsee. Lopputulos oli meistä ihan huikea, se on tunnelmallinen ja aito. Tuotantoprosessi Filmbutikin kanssa oli äärimmäisen helppo ja mutkaton. Asiakkaana arvostan suuresti tällaista sujuvuutta. Ehdottomasti helpoin videoproduktio, jossa olen ollut osallisena!”

Molli Nyman 
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Granlund Oy